Telefoonnummer: 06-25526414

Over Studio Huid & Haar

Studio Huid&Haar biedt volledige beautybehandelingen onder één dak, je kunt je hier dan ook heerlijk ontspannen, laten verwennen en weer opladen. Klanten kiezen een behandeling op maat, voorzien van de beste producten en ongedwongen hartelijkheid

Linda

Ik ben Linda van Kuik – van den Abbeele, bijna twintig jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround kapster. Ik volgde de vakopleiding Visagie, aangevuld met een masterclass. Daarnaast blijf ik altijd volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends, door het volgen van cursussen en het bezoeken van vakbeurzen.

Producten

De oorsprong van cosmetica is voor Studio Huid&Haar en mijn klanten erg belangrijk. Wat voor ingrediënten zitten er in de verzorgingsproducten? En wat voor effect hebben deze op de huid, op het haar en op het milieu? Daarom maak ik gebruik van pure, eerlijke producten, allemaal op natuurlijke basis.

Samen met mij bekijk je wat jouw schoonheidswensen zijn. Ik neem echt de tijd voor je, zodat je (met gepast advies op zak) graag nog eens terugkomt.