Telefoonnummer: 06-25526414

We kunnen weer!

12
september
2019

Weliswaar langzaamaan opbouwen, maar toch…
Na het breken van mijn enkel ben ik nu nog druk bezig met fysiotherapie. Ik heb nog moeite met lang achter elkaar staan, maar ik heb zin om het werk weer op te gaan pakken. En eerlijk gezegd heb ik jullie toch wel gemist.
4 Maanden er tussenuit is niet niks, maar in die tijd heb ik wel kritisch naar mijn salon kunnen kijken. Er zullen dus wat veranderingen plaatsvinden. De openingstijden van de salon gaan veranderen. Daarnaast ben ik genoodzaakt om per 1 oktober de prijzen van de behandelingen aan te passen. De nieuwe prijzen en openingstijden vind je terug op mijn website www.studiohuidenhaar.nl of vraag in de salon een nieuw boekje.

Graag wil ik jullie bedanken voor jullie geduld en belangstelling de afgelopen maanden en ik kijk er naar uit je weer snel te mogen begroeten in mijn salon.
Natuurlijk heb ik ook weer leuke acties. Die vind je in hieronder terug!

Klaar met ongewenste haren?
De sterke wax van LYCON is perfect voor: stugge- , korte- , langere- en hardnekkige haren, maar ook voor donshaartjes op ieder deel van het gezicht of lichaam.
De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haarvrij aanvoelt.

Kennismaken met deze nieuwe wax? Plan nu een waxbehandeling en ontvang
5% korting.

Hierbij introduceer ik de Beauty Benefits; elke 2 maanden een scherpe aanbieding van
IK Skin Perfection.
Deze keer een fantastische actie met de 24h crèmes.
Bij aankoop van een 24h crème krijg je nu de oogcrème cadeau.

NIEUW !!!

Het vegan lipcrayon is een mix van een crèmige lipstick en een langhoudend lippenpotlood. De sterk gezuiverde mineralen dragen bij aan een hoge pigmentatie en de Scandinavische wolkenbessenolie hydrateert de lippen en maakt ze zacht 💋

Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren voor € 17,95